Te geef en te koop

 

TE GEEF EN TE KOOP

Bij alle historisch-geografische werkzaamheden was het motto van PAGANELLUS MINOR: “wie goed naar het landschap kijkt, kent al de helft van haar geschiedenis”. Dan blijft er nog die andere helft over. Natuurlijk (b)lijkt internet een steeds betrouwbaarder bron bij een verdiepingsslag in het historisch-geografsich onderzoek. Toch zijn, zeker de eerstkomende decennia, boeken nog steeds de belangrijkste informatiebron bij dit onderzoek. In de komende tijd ga ik echter een deel van mijn vakbibliotheek opschonen, voornamelijk omdat ik lang niet alles meer kwijt kan. Ik zet op onregelmatige basis boeken en boekenseries TE GEEF en TE KOOP. Deel dit ook met andere geintereseerden. De afhaal- of verzendcondities worden ook steeds apart vermeld. Dus…hou deze website in de gaten. Onder de foto van mijn ouderlijk huis (rechts uit ca. 1880) staat het aanbod opgesomd.

Oud en nieuw langs de Amstel, circa 1900 (Weesperzijde 58-59, Amsterdam)

TE GEEF

12-04-2022

Er komt binnenkort een nieuwe ronde

19-11-2018

Ondanks de ogenschijnlijke radiostilte hier op de site zijn er ondertussen al heel wat boeken onderhands van eigenaar gewisseld, dus… toch maar af en toe weer eens kijken!

Vanaf 12-7-2018:

JAMMER, TE LAAT. DEZE SERIE IS AL VERGEVEN: Siedlungsforschung; Archaologie – Geschichte – Geographie, de delen 1 t/m 27 en de twee Deelbanden 1 en 2 (1988). In een keer gratis de hele serie af te halen.

Binnenkort weer wat nieuws! Dus kijk hier regelmatig.

Mail naar: paganellusminor@gmail.com