Andere uitgaven

ANDERE UITGAVEN

Nu al toe aan de derde druk:

En God schiep; Genesis opnieuw verteld

Let op: dit is geen kinderboek, maar ze worden er ook niet slechter van.

Achterflaptekst:

Waarin God op het schouwtoneel verschijnt, samen met een bekende filosoof de hele schepping in zo’n twintig bladzijden afhandelt en dan…

Een boekje van Gerrie Viveen (illustraties) en Chris de Bont (tekst)

Afmeting: 20 x 20 cm; twintig bladzijden in full color

Dit boekje is te verkrijgen voor € 7,50 exclusief verzendkosten en € 10,- inclusief.

Wil je een bestelling plaatsen mail je naam, adres en aantal boekjes naar paganellusminor@gmail.com waarna je een ontvangstbevestiging krijgt met de betaalmogelijkheid. Het boekje wordt je dan na betaling zo spoedig mogelijk toegezonden.

NOG ENKELE EXEMPLAREN LEVERBAAR

Van ons eerste kinderboekje: Gerrie & Chris: Manelief, over een prins die van de maan hield (24 pagina’s full-colour, hoogglans, 21 x 21 cm, uitgave Paganellus Minor) met illustraties van Gerrie VIveen en tekst en layout van Chris de Bont. Dit kunst- en (voor)leesboekje voor jong en oud (de tekst is toegespitst op groep 3-4) is te verkrijgen voor € 7,50  exclusief verzendkosten en € 10,- inclusief de verzending.

Bestelling via: paganellusminor@gmail.com (graag naam, adres en aantal boekjes vermelden) waarna U een ontvangstbevestiging krijgt met de betaalmogelijkheid. Het boekje wordt U dan na betaling per ommegaande toegezonden.