Man van Weelde

DE MAN VAN WEELDE

een kroniek

ISBN: 978909322711

Het verhaal van een familie die vanuit vroegmiddeleeuws Kennemerland uitwaaierde over Europa, hun noodlot tegemoet.

Deze kroniek beschrijft de geschiedenis van een familie die deels wortelt in een vroegmiddeleeuwse, net gekerstende wereld en deels in een Noordse mythische. Uit een verbintenis tussen de god Odin en de christelijke boerendochter Regna of Reesj -de ‘eerste’ of ‘oermoeder’- ontspringt een familielijn waarbinnen in de volgende eeuwen het noodlot zich langzaam voltrekt.

Het verhaal speelt zich af op verscheidene locaties in Europa: van Kennemerland tot Amsterdam, van Estland tot Rome, van Yorkshire tot in de Vlaamse Westhoek, van Turnhout tot Tholen, op verschillende momenten in het verleden, op het halfverduisterde schouwtoneel van de geschiedenis.

Download hier de Proloog en een deel van Hoofdstuk 1

Een pocketboek op A5-formaat van 339 pagina’s met een verklarende woordenlijst en zeven kaarten.

Via deze link is het boek direct te bestellen voor € 19,95 (excl. verzendkosten) via Boekenbestellen.nl

Omdat ik de prijs van mijn roman niet wilde verhogen maar dat door oplopende kosten bij de drukker, de reguliere boekhandel en bij andere internetboekhandels wel zou moeten, heb ik besloten om mijn roman alleen nog via bovenstaande link (www.boekenbestellen.nl) te koop aan te bieden. Daar kan het nog voor de oude prijs van € 19,95 (excl. verzendkosten).